Cursa de la dona


NOTA IMPORTANT: Aquesta edició es correrà amb la il·lusió de completar una de les activitats més significatives de la Setmana contra la violència de gènere; i amb la voluntat de buscar la igualtat de gènere i fomentar-la entre petits i grans i dones i homes, es permetrà per primer cop que hi participin homes i nens; l’únic condicionant és que han de fer-ho acompanyats d’una dona, durant tota la cursa i en el moment d’entrada a meta.

La cursa es celebrarà el diumenge 24 de novembre de 2019, amb sortida a les 11:00h. de la Plaça Mercadal, davant de l'Ajuntament, i es considerarà tancada a les 1,15h. d'haver començat.

Cursa oberta a tothom, amb ganes de vèncer els 5 km de circuit.

Els nascuts al 2011 i posteriors caldrà que vagin acompanyats d'un adult durant el transcurs de la marxa o recorregut. Aquesta persona responsable haurà d'indicar-se a l'apartat d'observacions del formulari d'inscripció, en el cas contrari es donarà per nul·la la inscripció.

Els drets d'inscripció són de 3 € per poder-hi participar.

Les inscripcions es tancaran el dijous 21 de novembre, o quan s'arribi a 1100 participants.

L’organització de la cursa facilitarà a tots/es els/les participants una samarreta identificativa com a obsequi per la seva inscripció, que serà obligatori de dur-la posada durant el trajecte de la prova. La samarreta identificativa, el xip i el pitral podran passar a recollir-se per la regidoria d’esports, administració de la piscina coberta de Balaguer, de dilluns a divendres en horari de 7.00h a 14.00h o de les 16.45h a les 19.15h. No es farà entrega del material, fins que es confirmi el pagament de la inscripció.

L'organització disposa d'una assegurança per cobrir qualsevol accident que es produeixi durant el desenvolupament de la cursa.

La setmana següent a la cursa s'habilitarà, en aquesta web, la descàrrega de diplomes personalitzats commemoratius de la cursa amb el detall de temps realitzat. També posarem a disposició de les participants, l’àlbum de la cursa amb un extens recull de fotos.

Hi haurà serveis extraordinaris per als acompanyants, amics i familiars, com zona de bar, tallers i zona lúdica per als més petits; a més també ens amenitzarà l’acte el grup de percussió VandelPAl i el de l'Associació l'Estel durant l'inici i final de la cursa. La clausura de l’acte, a càrrec de les noies de l’Escola Mnpl. Gimnàstica Rítmica amb una flashmob. Esperem poder sorprendre amb una nova iniciativa al finalitzar la cursa i de la que us mantindrem informats puntualment un cop estigueu inscrites/s.

S’habilitarà la zona del parc de la Transegre com a zona de pàrking, que es troba a 200 metres del punt de sortida; i el pavelló del molí de l’esquerrà, amb el servi de vestidors i dutxes per qui ho necessiti. El recorregut de la cursa, totalment urbà, es podrà realitzar en qualsevol de les modalitats a peu que vulgui la participant, ja sigui corrent, en marxa, fent jogging o caminant; sempre respectant el temps màxim per cobrir el circuit.

Les participants trobaran avituallaments durant la cursa, cada 2’5 km i al finalitzar la mateixa.

Pel sol fet de participar, s'accepta el present reglament. Tot el que no sigui especificat queda sota la decisió de l'organització, que serà inapel·lable.

Per a més informació truqueu al 973 45 09 15 o envieu un correu a esports@balaguer.cat


Premis:

Hi haurà trofeus per a les tres primers classificades de la general. En tot cas es busca que les participants tinguin la voluntat i les ganes de passar una jornada distreta i participativa per un front comú i una crida a fer d'un eslògan.


Plànol del recorregut: