Àrea d'esports

Inscripció Gimnàstica Rítmica 2021-2022

Si es vol gaudir d’un sol dia en una opció de 2h/setm, la inscripció no es pot fer online; només es podran fer sempre hi quan quedin places lliures disponibles i s'hauran de formalitzar de forma presencial a la regidoria d'esports a partir del proper 31 d’agost.

Família nombrosa
15% de descompte.
El descompte s'aplica automàticament al preu final.
No es pot gaudir de més d'un descompte.
PREU MENSUAL

El preu mensual no inclou la matrícula, que és de 23.00€, una única quota per tot el curs escolar que es girarà com a primer rebut.

La quota de matrícula inclou les despeses relacionades amb el mallot d'entrenament, el material i vestuari de les exhibicions i del festival de final de temporada. No inclou, en cas que sigui necessari, el mallot de competició, ni el xandall de l'escola.

Accepto els termes i condicions

Per a qualsevol tipus d'informació, pot dirigir-se a:
REGIDORIA D'ESPORTS: Tel.: 973 45 09 15 (de 7.00h a 19.00h)
e-mail: esports@balaguer.cat

En compliment del Reglament UE núm. 2016/679 General de Protecció de dades (“RGPD”), els informem que les seves dades personals seran objecte de tractament exclusiu per l’Ajuntament de Balaguer. No es cediran a tercers excepte sota obligació legal. Sempre que l’usuari no hagi revocat el seu consentiment, les dades proporcionades es conservaran indefinidament amb els objectius pels quals han estat obtingudes.

També els informem que en qualsevol moment tenen dret al seu accés, rectificació o eliminació de les dades, al correu electrònic: dpd@balaguer.cat, amb la corresponent identificació.

La inscripció en qualsevol activitat, comporta l’acceptació i adopció de la normativa de règim intern, tant del procés d’inscripció/baixes, com de les instal·lacions municipals a utilitzar.