Biblioteca Margarida de Montferrat

Espectacle infantil: 'No tinc por'

No tinc porDe Tanaka Teatre

Dia: dilluns 14 de març de 2016

Hora: 6 de la tarda

Lloc: Sala d'actes del Casal Cívic

Edat: infants de 2 a 8 anys

L’activitat s’emmarca en el projecte Educar & Família, engegat per la Regidoria d’Ensenyament i Cultura i coordinat per la Biblioteca Margarida de Montferrat i l’àrea de pediatria del CAP de Balaguer.

No tinc por és una petita història quotidiana conduïda per una actriu i protagonitzada per un titella. En aquest espectacle hi té cabuda la màgia, les sorpreses i l’humor. És una història que qualsevol dels nens i nenes que vinguin a descobrir-la hauran viscut, i que els pares i mares que els acompanyin recordaran.
No tinc por és un espectacle per a nens i nenes de 2 a 8 anys. Tant els menuts com els grans es queden atrapats visualment amb el titella protagonista, i alhora empatitzen amb les emocions del personatge de carn i os, la Lluna. Reviuen les situacions que coneixen bé i, tant els aspectes més dolços com el ritme dinàmic i l’humor, els enganxen fins a la fi. No tinc por no és només una història intrigant i divertida sinó que a més a més, es tracta d’una història propera, on tots ens hi veurem reflectits. Pretén ser un ajut pels petits per aprendre a dormir, i també pels grans per acompanyar els menuts en aquesta difícil aventura. L’aventura d’anar a dormir.
L’espectacle està dividit en cinc parts que corresponen a cinc pors diferents que sent en Pere. La primera por és la de mostrar-se davant del públic, i les altres quatre corresponen a les vegades que en Pere se’n va a dormir i és desvetllat per una por o pensament.