Biblioteca Margarida de Montferrat

Espectacle 'Joan Fuster.Nexes i lligams', composició poèticomusical de Jaume Calatayud i Vicente Monera

Dia: diimarts 18 d'octubre de 2022

Hora: 19.30h

Organitza: Biblioteca Margarida de Montferrat

JOAN FUSTER. NEXES I LLIGAMS, una composició poèticomisical en què, a més del retrat personal, es pretén oferir una semblança plural del mestre de Sueca fent-lo intervenir amb una opinió, amb una anècdota, amb una ressenya, amb una anàlisi literària... en el tast que fem d'un selecte recull de personatges: Joan Salvat-Papasseit, Maria Mercè Marçal, Salvador Espriu, Josep M. de Sagarra, Ovidi Montllor, Montserrat Roig, La Nova Cançó, Mercè Rodoreda, Josep Carner i Manuel de Pedrolo.

Jaume Calatayud, autor dels guions, narrador i rapsode és nascut a Barcelona. Veí d’Altafulla des del 1987.Va estudiar Filosofia i Lletres, i Publicitat.Guardonat amb diversos premis de narrativai poesia, entre ells el Joan Arús, el Terra deFang, l’Ifach, el Vall de Sóller, el Pere Calders,el Ciutat de Novelda, l’Enric Valor, el JoanPuig i Ferreter, el Francesc Bru, el Recull deRetrat Literari, el Josep Grau i Colell...
Vicente Monera, compositor musical, guitarrista i cantant  és nascut a Redovà (Alacant). Va estudiar guitarra clàssica, solfeig i harmonia al Conservatori Municipal de Barcelona.Va ser director durant 3 anysde la Coral d'Altafulla i ha format part degrups musicals de diversos estils,des del sud-americà tradicional fins al rock.És professor de música i, a més de laguitarra, toca el piano i el clarinet.
El duet el van formar l'abril del 1998, i des d'aleshores comptabilitzen més de 550recitals en un ampli ventall d'àmbits.