Biblioteca Margarida de Montferrat

Espectacle "M'estreno sota la dutxa" a càrrec de la Companyia Cassigalls

Dia: divendres 25 de novembre de 2022

Hora: 19.30h

Lloc: Biblioteca Margarida de Montferrat

Organitza: Biblioteca Margarida de Montferrat

 

Espectacle multidisciplinar basat en l'obra poètica de Viladot, creat amb motiu del centenari del seu naixement.Cassigalls pretén passejar per un món farcit d'estirabots, de sentències, de paisatges de carn, d'inventaris amorosos, de tocs de proximitat, de lletanies, de jocs alfabètics i de moments absurds. I tot perquè l'espectador ho interpreti de la manera que més li plagui.

 

Sinopsi:

El ritual a l'escenari comença amb els fils d'un laberint que marquen quatre itineraris: temps d'estrena, paraula d'Atzerí, la memòria del cos i mots fòssils.
Aquests itineraris erraran a la recerca d'un camí incert. I, enmig dels itineraris principals, descobrirem Riella, experimentarem amb els seus particulars malabarismes i abraçarem el discurs del silenci i els sentiments de la mort en clau d'humor, el seu quadern de l'òbit.
"M'estreno sota la dutxa" és un espectacle multidisciplinari basat en l'obra poètica de Guillem Viladot, que ens fa passejar per un món farcit d'estirabots, de sentències, de paisatges de carn, d'inventaris amorosos, de tocs de proximitat, de lletanies, de jocs alfabètics i de moments absurds. Descobrirem Riella, experimentarem amb els seus particulars malabarismes i abraçarem el discurs del silenci i els sentiments de la mort en clau d'humor. I tot perquè l'espectador ho interpreti de la manera que més li plagui.