Biblioteca Margarida de Montferrat

Biblioteques amb DO: Arrels de músic

Dia: dimarts 15 de febrer de 2022

Hora: 20.00 h

LLoc: Biblioteca Margarida de Montferrat

Cantautor: Joan Blau

Durada: 1 hora

"Arrels de músic" és un LP que ha anat creant mes a mes en el seu repte personal de presentar cada mes una nova cançó en col·laboració amb amics i amigues. "Arrels de músic" són cançons que expliquen històries del passat, fets quotidians, moments màgics de la vida i de relats imaginaris. Blau ens presenta el nou disc amb una ambientació que vol endinsar l'espectador en aquest viatge íntim i alhora emocionant.
“Arrels de músic” es publica el setembre de 2021 en format CD i a totes les plataformes digitals. El treball arriba acompanyat d’una gira en viu pel territori i en un format de petits concerts de proximitat.El CD físic està dissenyat i maquetat pel mateix cantautor. Lucas Baró "Comando Jaza" ha estat l'artista creador de la portada i dels dibuixos de l'interior. En l'interior del llibret es pot descobrir tota la informació de cada cançó i la col·laboració que s'ha realitzat, a més a més d'algun altre secret.   

El concert s'emmarca en el cicle Biblioteques amb D.O. que enguany acull la Biblioteca Margarida de Montferrat per 7a vegada.

Arrels de msic