Biblioteca Margarida de Montferrat

Visites guiades

Un dels nostres objectius és donar-nos a conèixer i obrir els serveis de la biblioteca a tots els ciutadans de Balaguer. Amb aquesta finalitat la biblioteca organitza, a petició de les entitats interessades, visites guiades a la Biblioteca amb la finalitat de presentar els serveis que oferim, explicar-ne el funcionament, com està distribuït l’espai i quines seccions el formen, entre d’altres qüestions.

Si hi esteu interessats cal que us poseu en contacte amb la biblioteca per concertar el dia i l’hora de la visita.

Un dels col·lectius que ens acostuma a visitar és el dels centres educatius de la localitat. Les visites guiades a la biblioteca adreçades a les escoles es fan sempre a petició dels centres concertant prèviament el dia i l’hora, com passa amb la resta d’entitats.

El tipus de visita varia segons l’edat dels infants, però en tots els casos hi ha la visita per conèixer l’equipament i presentar els serveis que oferim i la distribució de les diferents seccions.

Si voleu venir amb els vostres alumnes cal que us poseu en contacte amb el personal de la biblioteca.

Us recomanem que us descarregueu la proposta didàctica per poder treballar amb els vostres alumnes la visita a la Biblioteca. Aquesta proposta s’adreça a infants de cicle inicial, mitjà i superior.

A més, també hem organitzat sessions de formació adreçades a alumnes de cicle mitjà sobre la cerca d’informació a la biblioteca. Com trobar informació

Visites guiades Visites guiades