Firauto

SUSPESA - Edició: 17 i 18 d'octubre de 2020

BALAGUER SUSPÈN LA XXIX EDICIÓ DE FIRAUTO, LA FIRA DEL VEHICLE DE SEGONA MA PREVISTA PER LA SEGONA QUINZENA D’OCTUBRE

L’àrea de Fires i Festes de la Paeria de Balaguer ha decidit suspendre l’edició d’ enguany prevista per als dies 17 i 18 d’octubre desprès d’haver estat amb contacte amb els expositors en els darrers dies, en reunions telemàtiques i per telèfon, i buscar les diferents possibilitats per a tirar endavant aquest certamen, amb totes les mesures de seguretat que estan vigents.

La inestabilitat del moment que s’està vivint arrel de la pandèmia i la incertesa demostrada per la majoria dels expositors que any rere any hi participen, han fet donar un pas enrere a l’organització i deixar aquesta celebració per l’any 2021 amb l’esperança que es podrà tornar a organitzar amb més il•lusió que mai, tot aprofitant que seran els 30 anys de Firauto a la ciutat de Balaguer.

No ha estat fàcil prendre aquesta decisió ja que des del consistori es veu necessari reprendre accions per tal d’ajudar a activar l’ economia de la nostra ciutat però també és cert que aquesta incertesa generada en el sector empresarial lligada a totes les mesures de seguretat que s’han de dur a terme en aquestes manifestacions firals i la insistent alarma per part de salut ens han fet fer aquest pas endarrere, tot desitjant que l’any 2021 torni la normalitat.

Cal recordar que Firauto és la Fira pionera a les terres de Lleida on una vintena d’ expositors presenten cada any vehicles, tots ells supervisats i revisats, amb un gran ventall d’opcions, des de les més econòmiques, fins a les més sofisticades, per a públics més exigents i/o amants del motor. Tots ells sota la Q de la qualitat com a segell de la Fira.

No obstant això convidem a tots i totes les interessades en adquirir algun vehicle d’ocasió que visitin els nostres concessionaris on se’ls atendrà amb totes les mesures de seguretat.Edicions anteriors

2019, 2018, 2017, 2016, 2015, 2014, 2013, 2012, 2011, 2010, 2009, 2008, 2007, 2006